Здоров’я людини – головна цінність

Мережа лабораторій «Діла» та Кондитерська фабрика «Ярич» представляють спільний проект, який об’єднав експертів своєї справи. 

Відвідування лікарень, проведення діагностики стану здоров’я – обов’язкова процедура, але у багатьох вона викликає неприємні відчуття. Проте, своєчасна діагностика – гарантія виявлення захворювань на ранніх стадіях. 

Перша незалежна українська мережа лабораторій «Діла» гарантує не тільки достовірні результати обстежень, а й приємні емоції під час візиту до неї. За словами бренд-менеджера МЛ «Діла» Юлії Кевіш, кожен відвідувач лабораторії буде отримувати смачний гостинець. «Наша мета – не тільки надати достовірну інформацію про стан організму, щоб лікар міг поставити точний діагноз, а й дарувати приємні емоції від візиту», – каже пані Юлія. «Для нас важливо, щоб продукт-подарунок був безпечним для людей. При виборі компанії-виробника до уваги брали репутацію та якість продукту. Тому обрали улюблене усіма печиво «Марія» від лідера ринку – Кондитерської фабрики «Ярич».

Компанія «Ярич» з задоволенням підтримала цей проект. «Проект інноваційний, актуальний для нашого сьогодення і, звичайно, затяжне печиво ТМ Марія – є універсальним та корисним печивом для споживачів» - повідомила Ольга Колядюк, директор з маркетингу компанії «Ярич».  «Марія» – печиво поколінь, яке не містить шкідливих домішок, у міру солодке та має низький вміст жиру. При його виготовленні використовується високо олеїнова соняшникова олія, печиво не містить пальмової олії.

Солодкий гостинець стане несподіваним та приємним подарунком для кожного відвідувача.